Welkom bij JouwBUFF
voor BUFF® nekwarmers met je eigen ontwerp! 

JouwBUFF blog


2017-02-21

De mogelijkheden van Buff neckwarmers

Het zal 1998 geweest zijn, dat ik voor het eerst met Buff® neckwarmers te maken kreeg. Dat was toen ons bedrijf importeur was van het fietsschoenmerk Northwave, die beschikten over een eigen Buff® neckwarmer in Northwave stijl. 2 versies, een rode en een zwarte, van onder tot boven vol met het het merklogo.

105590.jpg
Nu 20 jaar later heb ik er nog steeds een aantal van in gebruik. Kwaliteit, rekbaarheid, kleur, kortom alles nog dik in orde. Heb je het over “echte” Buff® neckwarmers, dan heb je het dus over echte kwaliteit. Uitvoerig en langdurig onder allerlei omstandigheden getest.

De Buff® neckwarmers kun je op minstens 14 verschillende manieren gebruiken. Het is nog steeds knap, dat iemand een toch relatief simpel product kan bedenken, wat zo breed inzetbaar is.  

Binnen deze website gaan we nog een stapje verder met de Buff® neckwarmers. We laten ze door Buff Spanje ontwerpen, speciaal voor jou of jouw bedrijf. Met een uiterlijk wat exact aansluit op jouw wensen. Voor bijvoorbeeld fietsclub ideaal als bijvoorbeeld bandana onder de helm. Voor bedrijven om een campagne te ondersteunen of om in te zetten voor relatie-marketing. 

Het merk Buff® staat voor kwaliteit, voor innovatie en voor creativiteit. Een ontzettend brede collectie zorgt, dat er eigenlijk niemand is, die geen keuze kan maken. Velen proberen het na te doen, maar op alle vlakken is het niet wat de originele Buff® is. Je praat niet over een neckwarmer of sjaaltje, je spreekt over een Buffje. Dat zegt genoeg toch?

Trebron - 07:59:26 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
 
 
E-mailen
Bellen