googled2b5d7c6ff74e770.html

Buff® met eigen design 

Gepersonaliseerde Buff wil zeggen een eigen ontwerp voor het BUFF® product. Zoals eerder aangegeven kan dit op meerdere manieren tot stand komen. Wat uiteindelijk wordt gekozen, dat bepaal jij. Graag denken wij voor je mee.

Productiemethode

Aantallen

1 kleur + logo in wit

v.a. 300 stuks - 500 - 1000 - 2500 - 5000

Full color

25 - 50 - 100 - 150 - 200 - 300 - 500 - 1000 - 2500 - 5000

Gepersonaliseerde Buff in 1 kleur + logo of tekst in wit

Deze methode kan eveneens worden gekozen vanaf 25 stuks. Daarbij geldt onder 300 stuks altijd de full color prijs. Er wordt door jou gekozen voor een achtergrond in 1 enkele kleur. Daarop kan het logo of de tekst dan in het wit worden vermeld. Je hebt echter de mogelijkheid om full color te laten ontwerpen bij dit aantal. 

Gepersonaliseerde Buff fullcolor met template

Als je zelf geen idee hebt hoe de BUFF® er uit zou moeten gezien, kunnen wij je een aantal voorbeelden doorsturen die BUFF® al heeft gemaakt. Elk ontwerp heeft zijn eigen codenummer. De manier waarop het logo of een tekst wordt vermeld verschilt per ontwerp. Is er een ontwerp bij wat je aanspreekt, dan geef je de code aan ons door. Op basis daarvan wordt dan een uitgewerkt ontwerp verzorgd met jouw logo of tekst.

Gepersonaliseerde Buff full color eigen ontwerp

Je hebt in dit geval zelf een vastomlijnd idee voor het ontwerp en bent zelf als het ware de regisseur van de te ontwerpen BUFF®. Geef aan ons door hoe het moet gaan worden en het ontwerpteam van BUFF® maakt het ontwerp voor je. Ben je grafisch onderlegd, dan kun je zelf het ontwerp aanleveren als vectorbestand. Wil je dat, dan sturen wij op je verzoek de outlines en formaten door. Aanlevering kan als EPS of PDF bestand.

Een voorbeeld-ontwerp van een customised Buff®