googled2b5d7c6ff74e770.html

Customised Buff® voor bedrijven

Waarom een Buff voor bedrijven? Buff leent zich uitermate om een marketingactie te ondersteunen. Wat is er nu mooier dan om een campagne, waar lang en serieus aan gewerkt en gesleuteld wordt, te ondersteunen met een Buff voorzien van het bedrijfslogo of met een speciaal design gebaseerd op de campagne.

Een Buff voor bedrijven kan natuurlijk heel goed ingezet worden om de eigen mensen mee uit te rusten. Of het nu gaat om een productiebedrijf of om een horeca-onderneming, waar de bedienende crew er stijlvol op moeten staan, een Buff zal een heuse aanvulling blijken. Ervaring leert dat er veelvuldig gebruik van gemaakt wordt.

Inmiddels hebben we al vele projecten voor bedrijven van uiteenlopende aard geproduceerd. De mogelijkheden zijn in het geval van een Buff voor bedrijven eveneens onbeperkt. Onder 300 stuks is er eigenlijk altijd sprake van full color werk. Dat levert naar onze mening ook altijd de mooiste resultaten. Wil je een Buff in 1 kleur met bijvoorbeeld een witte tekst of logo dan kan dat natuurlijk onder 300 stuks ook. De prijs zal echter die zijn van full color bedrukking. Bij een aantal boven 300 stuks is er een speciaal tarief voor Buff in 1 kleur en valt die optie aanmerkelijk gunstiger uit.

De afwegingen om een customised Buff te gaan bestellen:

  • waar wordt de Buff voor ingezet?
  • welk budget is beschikbaar?
  • is er een vaste huisstijl waar de Buff bij moet passen?

Professional Buff®

Binnen onze webshop voeren we ook een speciale collectie voor bedrijven. De toepassingen waar je daarbij aan kunt denken zijn bijvoorbeeld industrie, aannemerij, offshore, hulpdiensten etc. Stuk voor stuks speciale toepassingen voor de Buff producten, waar we een hele vaste collectie voor hebben.

Fire Resistant Buff is een uit Nomex materiaal vervaardigde Buff. Dit unieke product met brandvertragende eigenschappen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld brandweerkorpsen. Verkrijgbaar in 4 kleuren en te voorzien van een transferdruk. Gehele personalisering is niet mogelijk vanwege de materiaal-eigenschappen. Het transfer zal het product toch volledig maken tot een gepersonaliseerde Buff voor bedrijven.