googled2b5d7c6ff74e770.html

Hoe verloopt het customised Buff® proces?

Wat kost een customised Buff®?

Je wilt natuurlijk eerst weten wat een eigen BUFF® bedrukken je gaat kosten. Logisch! Laat ons via het contactformulier weten welk aantal je in gedachten hebt en geef het type BUFF® aan ons door. Dit dient minimaal 25 stuks te zijn. Op basis van je aanvraag ontvang je snel een aanbieding van ons, vergezeld van heldere uitleg en onze voorwaarden.
De bestelling van een Buff® met eigen ontwerp

Fantastisch, je laat een eigen BUFF bedrukken. We spreken met je door hoe het ontwerp tot stand dient te komen. Je stuurt ons de vectoriale logobestanden toe en geeft ons de gewenste kleuren door, bij voorkeur als PMS (pantone) kleurnummer. Ga je zelf het ontwerp verzorgen, dan sturen wij je nu de opmaaktemplates door. Daarmee kun je het ontwerp nagenoeg pasklaar maken, zodat we de BUFF®  bedrukken kunnen aanzwengelen.

Wanneer er een deadline is

Het kan natuurlijk zo zijn, dat je de BUFF® voor een bepaald evenement of doel besteld. Geef ons die datum meteen al bij de aanvraag door, zodat wij kunnen navragen of dat te realiseren is. In geval van een hele korte deadline kan het zijn dat voor een 24-uurs levering UPS of FEDEX gekozen moet worden. De kosten belasten we aan je door.

Het ontwerpen van de Buff®

Als we alles van je hebben ontvangen, sturen we het door aan het BUFF® ontwerpteam. Zij gaan het ontwerp voor je maken. Gaat BUFF® het ontwerp voor je maken, dan ontvang je meestal meerdere voorstellen. Als je zelf het ontwerp hebt verzorgd, vormt dat de basis. Zodra bij ons binnen, sturen we de PDF bestanden aan jou toe. elk ontwerp kent een eigen nummer.

Op een BUFF® ontwerp rust copyright. Het ontwerp mag niet door derden worden gebruikt in welke vorm ook. Elk customised product bevat altijd het BUFF® logo.

De feitelijke goedkeuring van de Buff®

Nu ga je het ontwerp beoordelen. Zijn er meerdere voorstellen? Dan geef je door welke je het mooist vindt. Als dat ontwerp helemaal naar je zin is, bevestig je dat per e-mail aan ons voorzien van het ontwerpnummer. Als er nog iets moet worden gewijzigd, dan geef je nauwkeurig door wat je anders wilt. Wij laten dat dan aanpassen en je ontvangt een nieuw voorstel etc. Het is belangrijk om telkens snel te reageren op een ontwerpvoorstel.

Nu kunnen we de Buff® bedrukken

Nu kan de productie door BUFF® beginnen en gaat de levertijd in. Wij geven de order met het goedgekeurde ontwerp door. Hierna krijgen we een terugkoppeling van de verzenddatum vanaf BUFF® Spanje, die wij je per e-mail zullen doorgeven.
De feitelijke uitlevering, jouw Buff® is klaar

Zodra de BUFF® levering bij ons binnen is, voeren wij een controle uit op uitvoering en aantallen. Door het sublimatieproces kunnen de werkelijk geleverde aantallen onder 5000 stuks variëren van -/- tot +/+ 5%. Hierop hebben wij geen invloed. De onder- of overlevering wordt naar rato gecrediteerd of extra gefactureerd al naar gelang.

Heb je ondanks bovenstaande informatie verdere uitleg nodig, dan mag je ons natuurlijk altijd telefonisch benaderen. JouwBuff zal je altijd graag van dienst zijn en met je mee denken waar mogelijk.